3 Май, 2018 11:24 1 131 2

Херо: Искам да водя Барселона

  • херо-
  • лудогорец-
  • барселона-
  • собственици-
  • бъдеще-
  • бразилци

"Собствениците трябва да решат дали да остана", заяви треньорът на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо заяви, че след спечелването на шампионската титла за бъдещето му ще решават собствениците на клуба, които трябва да оценят работата му и да преценят дали да го задържат начело на тима.

"Желанието на собствениците е важно, те могат да кажат какво ще е бъдещето ми. Моето желание е да водя Барселона, но... Хората, които управляват трябва да преценят каква оценка да ми дадат и дали заслужавам да остана. Вашите колеги спекулират на тази тема страшно много, за мен варианти има много, не съм се притеснявал никога. Знам тяхното желание, но не съм аз човекът, който трябва да го каже", сподели Херо в интервю за "Диема спорт".

"Ако кажа, че се работи лесно с бразилците, значи ще съм некоректен. Напротив - трудно се работи, защото това са футболисти с качества, със самочувствие, което са показали през годините. Тези хора са много чувствителни, тъй като са си изградили някакъв стереотип и начин на игра, доста са обгрижвани в много отношения... И когато се появи нов човек и покаже нови изисквания по отношение на тактическата дисциплина, винаги, най-меко казано, се получават търкания. Но ако трябва да бъда честен не съм имал проблеми с нито един от тях през годината, в която съм работил. Мисля, че и те ще кажат същото", каза треньорът за работата си бразилските футболисти.

"Във всеки един отбор, който печели постоянно, постоянно има нещо ново. Лудогорец не трябва да бъде изключение, защото има футболисти на сериозна футболна възраст, има позиции, на които имаме дисбаланс, липсва конкуренция. Аз съм си казал моето мнение, позициите, характеристиките на играчите, които искам в нашия състав, защото всеки отбор има нужда от това. Свещено право на всеки един треньор е сам да определя селекцията, след като носи отговорност за резултатите", добави Димитър Димитров по въпроса за лятната селекция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откачен Борсук

    5 0 Отговор
    Ами свали си футбол мениджъра от Замунда и готово.
  • 2 Ads

    5 0 Отговор
    Бодуров иска у Реал, тоз у Барселона. Аз отивам най-малко у PSG. Да сменя Неймар.