Last news in Fakti

12 Май, 2018 15:17 2 969 3

Секси фенките на Милан - нежната артилерия на отбора (СНИМКИ)

  • секси-
  • милан-
  • фенки

Въпреки че един от най-титулуваните клубове в света - ,,Милан“, не успя да спечели купата на Италия този сезон, като загуби от тима на ,,Ювентус‘‘, то феновете на ,,росонерите‘‘ отново показаха впечатляваща хореография и атмосфера на стадион ,,Олимпико“.

Привържениците на ,,червено-черните‘‘ винаги са се отличавали с усет за креативност. А през последните години сред този мъжки, фенски свят се забелязват и все повече жени на стадиона, пише woman.bg. А червено-черното определено им отива.

Да си футболна фенка в Милано е приятно занимание. Няма опасност за живота ти – нито на стадиона, нито на улицата. Там не летят бомби по полицаи, а ритници и раздаване на правосъдие с бухалки в метрото няма как да видиш. Интересното при северняците в Италия е, че показват умереност и възпитание към съперника. Няма драма, ако фенове на ,,Милан‘‘ се окажат на едно и също място с тези на ,,Ювентус‘‘, например. Често привърженици на двата отбора се засичат в метрото, когато тръгват към стадиона и последствия от тази ,,среща‘‘ няма. Излишно присъствие на полиция – също.

Красивата офанзива на стадиона – в лицето на обаятелните момичета от ,,Милан‘‘, прави впечатление и често пъти приковава погледите на фотографите. Няма как да не отидеш на ,,Сан Сиро и да не забележиш нежните фенки сред "росонерите".

Те винаги са облечени с фенски артикули на отбора. Фланелката в ,,червено-черно‘‘ със сигурност изглежда секси, а шалът или шапката са задължителен аксесоар. Затова феновете на ,,Милан‘‘ са и едни от най-големите щастливци. Те се радват на все по-осезаемо женско присъствие и се убеждават, че футболът отдавна не е само за мъже. Несъмнено е приятно да виждаш женски усмивки от трибуните.

В Милано е прието цялото семейство да посещава мачовете на своя любим клуб. Там голяма част от мъжете не ходят на стадиона само ,,по мъжки‘‘. Те имат своята нежна артилерия. Жените са в компанията на своите съпрузи, приятели или бащи. Да гледаш своя тим на живо с любим човек понякога може да промени и най-скучната вечер... И италианките го доказват.

Освен в Милано фенките на ,,Милан‘‘ са едни от най-многобройните по цял свят. А ето и една предизвикателна дама в ,,червено-черно‘‘. Тя е от Словакия. Нейното име е Мартина Стетиарова. Атрактивната блондинка често позира само по фланелка…

Друга ,,гореща‘‘ фенка е италианската манекенка Клаудия Романи. Брюнетката се е снимала и за мъжката Библия. Освен всичко друго тя е и футболен арбитър.

Певицата Гери Халиуел също е фенка на гранда от Милано. Бившата Спайска дори потренира на терена на ,,Сан Сиро'' с екип на ,,Милан'', а фотографите не пропуснаха да уловят този момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    5 5 Отговор
    Кви са тия тиранозаври бре?

    Коментиран от #2

  • 2 На шурея шуролинката

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Тези женски динозаври в случая, като гледам снимките могат да се нарекат ЕЛАМИГОЗАВРИ
  • 3 СССР

    0 0 Отговор
    ДРУГО СА РУСКИНИТЕ!