23 Юни, 2018 01:00 1 068 1

В Англия: Много сме силни на статични положения

  • джоунс-
  • англия-
  • статични положения-
  • сила-
  • панама-
  • тунис

Това смята защитникът Джон Стоунс

В Англия: Много сме силни на статични положения - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на националния отбор на Англия Джон Стоунс вярва, че той и съотборниците му са най-силни при играта от статични положения. Англичаните отбелязаха след корнери и двата си гола при успеха с 2:1 над Тунис и ще се опитат да добавят още такива в мача с Панама от група "G".

"Работихме два или три дни преди мача точно върху корнерите и това се отплати. До момента на това първенство има много голове, реализирани от статични положения, така че трябва да внимаваме за тях и да ги използваме", каза Стоунс.

"За да печелим, трябва да използваме силните си страни, а играта с глава е нашето оръжие. Да вкараме два гола срещу Тунис по този начин бе истинска награда за усърдните тренировки", добави бранителят на Манчестър Сити.

"Играчите на Тунис в началото ни пазеха зоново, след това лично, но за нас това е без значение, щом сме вкарали два гола", каза още Стоунс и добави, че наистина се наслаждава на ролята си на централен защитник в отбранителна линия от трима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.