Last news in Fakti

26 Юни, 2018 05:14 2 195 1

Погба шокира: Може да се откажа от Франция

  • погба-
  • световно първенство-
  • франция-
  • национален отбор-
  • отказване

"Това може да е последното ми Световно първенство", заяви полузащитникът

Погба шокира: Може да се откажа от Франция - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на френския национален отбор Пол Погба заяви, че това може да бъде последното му световно първенство. Футболистът на Манчестър Юнайтед иска "петлите" да достигнат възможно най-напред на Мондиал 2018 в Русия.

"Искам да се насладя, защото това може да бъде последното ми световно първенство. Критиките не ме интересуват. Всичко остана зад гърба ми. Важно е това, което ни се случва на терена. Тук съм, за да дам всичко за отбора и за Франция. Наистина искам да спечеля това световно първенство. Всичко е възможно, но знаем, че няма да бъде лесно. Възможностите ни са големи, но до края все още има много мачове. Трябва да продължим по същия начин", заяви Погба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    8 0 Отговор
    Ако Франция се откаже от тебе трябва пак да се веъщаш в Африка!