Last news in Fakti

18 Февруари, 2012 14:50 979 0

Ибрахимович към Перси: Напусни Арсенал

  • милан-
  • арсенал-
  • ибрахимович-
  • ван перси-
  • барселона-
  • фабрегас
Ибрахимович към Перси: Напусни Арсенал - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Робин ван Перси е бил насърчен от футболиста на Милан Златан Ибрахимович да напусне Арсенал. Капитанът на „топчиите” беше безпомощен в действията си на „Сан Сиро” в сряда, когато неговият тим загуби с 0:4 от „росонерите”. Ван Перси на практика държеше лондончани живи през този сезон, но срещу Милан не успя да стори нищо. Шведът Ибрахимович е казал на Ван Перси, че ако иска да спечели нещо, трябва да смени клуба както е направил Сеск Фабрегас с трансфера си в Барселона миналото лято.
 
Златан казал пред „Сън”: „Когато не печелиш нищо толкова години, хората разбират защо си напуснал както Сеск Фабрегас. Футболът се основава на победите. Ако не печелиш, искаш да си тръгнеш. Не знам за Робин, но го помня от Холандия и какъв талант беше – сега е завършен футболист. Не знам какво мисли, но аз знам какво бих направил. Направих множество трансфери по време на кариерата ми – приемам ги като предизвикателство, като приключение. И спечелих осем титли за осем години с различни клубове в различни държави", коментира Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА