23 Февруари, 2012 10:41 979 0

Йозил вече се фука с ново Ferrari

  • йозил-
  • реал мадрид-
  • ferrari-
  • роналдо-
  • lamborgini
Йозил вече се фука с ново Ferrari - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Халфът на Реал (Мадрид) и на германския национален отбор по футбол Месут Йозил вече се фука с новата си придобивка - Ферари 458 Италия. Черният спортен модел бе паркиран от Йозил преди няколко дни пред елитно заведение в испанската столица и веднага предизвика завистливите погледи на минувачите.

Медиите в Испания се шегуват, че германецът с турски корени се опитва да подражава на мегазвездата Кристиано Роналдо, който има няколко ферарита в гаража си. Кристиано, освен на тази марка, е голям фен и на Ламборджини. Именно такава бе и последната му кола, която го си подари за рождения ден в началото на месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА