Last news in Fakti

24 Февруари, 2012 10:58 11 114 20

Стоичков: Ходих на бузуки, криза в Гърция няма

  • литекс-
  • стоичков-
  • гърция-
  • хаджи-
  • пао-
  • барселона-
  • пеле-
  • марадона-
  • самарас-
  • аполон
Стоичков: Ходих на бузуки, криза в Гърция няма - 1
Снимка: БГНЕС

"Ходих на бузуки и беше пълно с народ. В Гърция криза няма", това заяви треньорът на Литекс Христо Стоичков, предаде БГНЕС.

Негов преводач беше бившият халф на "оранжевите" и ЦСКА Алтин Хаджи. Куп солунски журналисти дойдоха на контролата между шампионите и местния Аполон (Каламария) най-вече, за да се снимат със Стоичков. Ицо остана силно изненадан от въпроса кой за него е по-велик - Марадона или Пеле. "Аз си мисля, че ще ме питаш кой е по-добър между Саравакос и Самарас, а ти за Пеле и Марадона говориш", отвърна Стоичков и поясни, че никога не би направил подобно сравнение. Гръцкият репортер побърза обаче да уточни, че поставя треньора на Литекс наравно с двамата големи. Разговорът продължи по темата Барселона. "Надявам се на финала в Шампионската лига да видя Барса. Друго не мога да очаквам", призна Стоичков.

Гръкът си спомни за времето, в което Ицо бе пред трансфер в Панатинайкос и го попита дали съжалява, че не е дошъл. "Да, искаше ме ПАО, но малко след това отидох в Барселона", тактично отвърна носителят на "Златната топка". Репортерът продължи с куп въпроси за гръцкия футбол от типа: Прогноза за мачовете ПАОК - Удинезе и Олимпиакос - Рубин, мнението му за дербито ПАОК - Арис, харесал ли е футболисти от двата тима и т.н. Журналистът специално помоли Стоичков да каже нещо на гръцките фенове: "Да подкрепят отборите си и да няма война по стадионите", категоричен отвърна треньорът на ловчанлии. Стоичков каза няколко думи и за Литекс. "Чувствам се добре в този отбор. Свършихме много работа. Дано постигнем целите си".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 2 Отговор
    garcite imat pari estestveno.praviat se na omriala lisica.
  • 2 Харалампус Педеракис

    4 1 Отговор
    Абе ква криза - средна работна заплата 6 пъти по-висока от тая в България . Туризъм дето ние тука и през крив макарон не можем да го видим . Държава , инфраструктура и производство на ниво което ние тук никога няма да имаме . На тия глупости може да повярва само някой балък дето гледа кво му изплюват от телевизора под формата на новини . Идете развъртете се из Гърция и най-смотаните села уредени чисти , с подържани дворове , измазани къщи , и пътища с асвалт какъвто тук нямаме и на прясно откритите пътища . Това не са мързеливи хора и евала им правя че са хора със самочувствие и си отстояват правата а не инертна маса като нашия окаян народ . Това не са мързеливи хора като си мислим тук и не са скатавки . като идеш в Гърция и се върнеш в България контраста е брутален а само една граница ни дели . И в манталитета си са по-добри от нас - широкоскроени , добри и усмихнати хора . като пресечеш границата първите хора с които се сблъскаш навъсени , криви готови да те мачкат , почваш да се тресеш и некви огромни хралупи , отвсякъде те натискат некви мутрагени из тесните пътища . нищо нямаме тука и никога няма да се оправим . Всичко читаво избяга от тая територия . Само некви заплатаджии дето гледат да свърши деня та да идат вкъщи да се напият и да гледат новините дето им мият очите с лъжлива информация всеки ден .
  • 3 ггг

    1 0 Отговор
    топкаджията изказа експертното си мнение..
  • 4 The Bear

    4 0 Отговор
    Гърция и криза - гръцки номера.... Пък и е нормално след толкова Аху-Ихо да стане за известно време тихо
  • 5 Венета Иванова

    3 1 Отговор
    Харалампус Педеракис - Ти си пример за навъсен човек ! Била съм из цяла гърция-мръсно , еднотипно с ужасни хора и гадна храна , много добра инфраструктура и самочувствие ... тва е Гърция за мен ... Аз си обичам България и ще бъда от онези млади хора които ще я преустроят ;)
  • 6 Мадуран

    2 0 Отговор
    А пък бате Бойко каза да внимаваме.за да не стане като в Гърция!?!?!?Ами точно това правим....внимаваме.
  • 7 стар бук

    3 0 Отговор
    За 500 милиарда евро България ще я построим отново.Не ми ги хвали тези тарикати.
  • 8 жак

    1 0 Отговор
    Модерният ляв - той кога ли е казал една умна приказка, та и сега...
  • 9 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    БРАВО!ИЦКО заслужава консулското място в Мадрид!!!!!ителигентноста му е очевадна от пръв поглед,а културата на речта
    впечатляваща!
  • 10 Barry Manilow

    1 0 Отговор
    Харалампус Педеракис, много точно описа България. И моите впечатления за нея са такива. За Гърция не мога нищо да кажа, защото там не съм бил. Последните дни и седмици ми прави впечатление ужасната мърсотия, която е нявсякъде по улиците от лугата и пясъка, които са разхвърляни. В цивилизованите държави това го мият, а у нас така ще си и остане. Така че напълно те поддържам в мнението ти. Отчаян съм от тази държава.
  • 11 тапака

    1 0 Отговор
    венетке тука в българия млади надежди като теб бойко и компания ги ядат на закуска ако имаш късмета да ти останат малко пари за инвестиране батетата ще ти ги упънат с памук защото в бг е като в черна дупка нищо не се знае и няма сигурност за никой не си прави илюзии че тука е европа
  • 12 лакис

    4 0 Отговор
    Чета коментарите ви и бих казал че не знаете как стоят нещата в Гърция. Аз съм грък и се старая да пиша добре български и живея в ВГ около 6 години.
    Гърция имаше инфраструктура и производство на ниво но вече няма.
    Господин Стойчков го заведоха да види хубавата страна на Гърция и затова има такова мнение че няма криза.
    И мен ако ме заведът в ВГ само на хубавите места ще кажа че в ВГ няма криза.
    Ако някой взима средна работна заплата 6 пъти по висока от тая в ВГ нека ми каже и веднага се връщам в Гърция...
    Отваряме много голяма тема кадето просто не ми се пише да обеснявам след като съм сигурен че ще почнат разбираците който дори не са стъпили в Гърция да спорат.

    Но да в Гърция едно време заплатите бяха добри мин. работна заплата беше 700 евро и имаше заплати от 1300 до 2000 евро но това вече е минало от отдавна!
    Определено гръчката работна минимална заплата е по голяма от тази на бг но стандарта на живота е съвсем различен.

    БГ винаги имаше криза гърция преди 30 години имаше и сега пък има. Като човек свикне на добра заплата и ижведнъш му я намалят е не е много приятно нали?

    Дънаците се дигнаха, всичко става по скъпо а заплатите се намаляват...
    Какво да ви кажа в Гърция няма криза да, за богатите хора навсякаде няма криза..
  • 13 Валери Бойков

    1 1 Отговор
    Доктор хунорискауза знае всичко щом той е казал значи е така ха ха.
  • 14 5 лева!

    0 2 Отговор
    Знам ги аз тези преустроявания на българия,преустроява се от както се създал.Резултата е една черна дупка-наречена Ужас!

    Коментиран от #16

  • 15 ицето стоичков

    2 0 Отговор
    Прав е Ицето, криза НЯМА и аз бях на море в Гърция тази година, гърците си живеят живота, както Бате ви Борко..дето все говори за криза...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Венета Иванова

    0 1 Отговор
    Хубаво де .. стойте си вие с черногледството и язвите ,а пък аз ще си седя с илюзиите ... Аз и моите приятели обичаме да пътуваме и ще пътуваме ,но НИКОГА няма да се отркеа от българското ! Все още има хора които ни се радват -онзи ден отидохме да изчистим огромна купчина боклуци и 4,5 човека сред които един полицай дойдоха и ни поздравиха а майка с дете сподели ,че ще се включи в почистването ако е оганизирано защото се е вдъхновила от нас .. Не твърдя ,че сме кошничка с рози ,но не е толкова зле , основите ги има ,но вие си седите и се кахърите ,че някой не върши вашата работа и вместо да развиваме -потъваме .. айде ся щот сме българи дайте да ревем и да сме в траур .. срам го било ..ми срам ще те е като не си отстояваш правата ..абе кво си хабя нервите , вие повече ме дразните от Боко! Нкарая сигърно ще напусна България защото тук е безизходица защото всичко се вайка и мръщи ! Навсякъде ми кават познати които са навън ,че хората са ужасни , също и там трянва да работиш като добиче да свържеш двата края - и кво -тука няма живот , там няма ИИИ?? Ми умирайте .. Успешен ден , аз повече НЕ влизам тук да чета негативността на цял народ ..ч живот имам и не мога да се ядосвам ..Успех все пак :)
  • 18 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    До коментар №17 ВЕНЕТКА
    Упокойсе ВЕНЕТКЕ,не е толкова страшно!Големите хипер маркети
    имат задни контейнери и ако човек е предприемчив няма да остане гладен!Топлофикация има контролни шахти и "човек"може да се приюти там и да оцеле.Какво пък кризае!!1
  • 19 demiogr

    0 0 Отговор
    Моля ви, не позволявайте на най интелигетните ви хора да ни пошестават. Моля ви.
  • 20 гръка

    0 0 Отговор
    лакис,като ти чета коментара не ми се връзваш като грък,само да ти припомня че в гърция един начален учител взима точно 2000евро пенсия,лично съм го видял,а тука един миньор взима 400лв,а цените вече са както в бг,В ГЪРЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИМА КРИЗА ЛАКИС,ТИ СИ КРИЗИСНИЯ В БГ