Last news in Fakti

22 Август, 2018 14:00 1 015 0

Президентът на Лацио се скара на треньора (ВИДЕО)

  • клаудио лотито-
  • лацио-
  • телефон-
  • скара-
  • видео-
  • симоне индзаги

Шефът на Лацио е недоволен, че треньорът винаги се оплаква

Президентът на Лацио се скара на треньора (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на Лацио Клаудио Лотито беше заснет как се кара по телефона на треньора на тима Симоне Индзаги, предадоха италианските медии. Видеото набързо набра скорост и се превърна в хит в социалните мрежи.

В събота започна новият сезон в калчото, но римските „орли“ отново разочароваха с представянето си. В първия кръг те загубиха у дома от Наполи. В последния кръг на миналия сезон пък Лацио подари на Интер мястото си в Шампионската лига.

Клаудио Лотито крещи по телефона на Индзаги, казвайки му, че „винаги се оплаква за всичко“. Освен това казва, че наставникът има „състав, струващ 10 пъти повече от другите“. По време на меркатото няколко отбора искаха Сергей Милинкович-Савич, но Лацио отказа да го продаде, ако не получи поне €120 милиона евро.

Тази събота Лацио се изправя пред нов кошмар, защото предстои гостуване в Торино на шампиона Ювентус. Кристиано Роналдо се очаква да направи дебют за Юве пред собствена публика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА