Last news in Fakti

22 Август, 2018 17:55 1 731 0

Реал Мадрид с последна офанзива за Азар

  • реал мадрид-
  • перес-
  • челси-
  • оферта-
  • азар

Флорентино Перес ще отправи оферта, въпреки, че белгиецът заяви, че ще остане в Лондон

Реал Мадрид ще отправи късна финална оферта за звездата на Челси Еден Азар, въпреки че белгиецът заяви, че ще остане на "Стамфорд Бридж" до края на сезона. Според "Мирър" това няма да откаже Флорентино Перес, който иска да демонстрира колко много държи да привлече белгиеца в отбора си, дори и това да не може да се случи точно сега.

Азар има договор за още две години с Челси, като от клуба вече предложиха на звездата си нов договор при заплата от 300 000 паунда седмично.

"Мирър" добавя, че от Мадрид има интерес към още един играч на Челси - Маркос Алонсо. Тук обаче не става дума за Реал, а за Атлетико. И този трансфер няма как да се случи, тъй като Маурицио Сари не смята да се разделя с нито един от титулярните си играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА