Last news in Fakti

25 Август, 2018 05:15 1 780 0

Букмейкъри: Конте поема гранд във Висшата лига

  • конте-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • шансове-
  • букмейкъри-
  • зидан-
  • уволнение

Италианецът е сочен като фаворит за поста на Жозе Моуриньо

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте, заменен от сънародника си Маурицио Сари това лято, е сочен като фаворит за поста на Жозе Моуриньо, ако португалецът бъде уволнен от Манчестър Юнайтед.

„Червените дяволи“ започнаха сезона с победа и загуба в първите два кръга, а отношенията между Специалния и голяма част от звездите не са добри. Най-обтегнати изглежда са те между Моуриньо и рекордната покупка в историята на клуба Пол Погба. Според информациите босовете на Манчестър Юнайтед са готови да се разделят с португалеца, за да задържат френския национал, който е свързван в последно време с Барселона.

Според букмейкърите на Острова шансовете на Антонио Конте да наследи Моуриньо са 5/1, а след него се нарежда бившият треньор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан с 14/1. Италианският специалист е работил заедно с Погба в Ювентус от 2012 до 2014 година, което се счита за предимство.

По принцип се считаше, че разделилият се по своя воля с Реал Мадрид Зинедин Зидан е топ кандидатът за поста на Специалния. Сега обаче букмейкърите на Острова свалиха значително ставките в полза на Антонио Конте – от 14/1 до едва 5/1.

В дебютния си сезон начело на Челси италианецът изведе тима до шампионската титла, а през миналия шампионат „сините“ спечелиха трофея от турнира за Купата на Англия – ФА Къп, след победа на финала именно срещу Манчестър Юнайтед. През този период Конте често влизаше в спорове с Моуриньо чрез различните издания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА