Last news in Fakti

27 Февруари, 2012 14:52 1 502 0

Леверкузен продаде фланелката на Меси за 11 хил. евро

  • меси-
  • байер-
  • барса-
  • барселона-
  • леверкузен-
  • фланелка
Леверкузен продаде фланелката на Меси за 11 хил. евро - 1
Снимка: Лионел Меси, ЕПА/БГНЕС

В отбора на Байер (Леверкузен) отдавна са показали, че могат да правят пари от въздуха. Царете на трансферите в Германия доказаха, че са майстори и на друг фронт.

Леверкузенци продадоха за 11 хиляди евро на благотворителен търг една от двете фланелки на звездата на Барселона Лионел Меси.

Както е известно, още на полувремето на мача от Шампионската лига между двата тима аржентинецът обещал фланелката си на Кадлец. В съблекалнята обаче настанал лют скандал между чеха и съотборника му Фридрих, който в крайна сметка му отнел трофея, след края на мача.

Това не отказало Кадлец от намерението да се сдобие с безценния екип на звездата на Барса и след края на двубоя си изпросил още една фланелка от гениалния левичар.

Спортният директор на Байер Руди Фьолер конфискувал мъдро двете "десетки" на Лео Меси и първата вече бе продадена на благотворителен търг за 11 хиляди евро. За втората предстои нов търг в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА