Last news in Fakti

25 Август, 2018 15:28 1 826 2

Взимат книжката на Дейвид Бекъм?

  • бекъм-
  • шофьорска книжка-
  • нарушение-
  • съд

Футболната легенда е карал с 35 км/ч над ограничението

Футболната звезда Дейвид Бекъм може да загуби шофьорската си книжка, ако не се представи добре на изслужването в Лондон на 28 август. Бекъм бе викнат в съда, след като бе сниман да кара с 95 км/ч при разрешени 60 км/ч в английската столица.

43-годишният британец явно е бързал, но ще трябва да обясни причините за това, като може да се размине с глоба или лишаване от свидетелство за правоуправление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Натегачество

    3 4 Отговор
    Е мерсаж от такава демократична система, ще се викаме и разпитваме и вземаме пари ... бързал, стигнал човека ... няма произшествие, няма нищо... нали уж свободно движение на хора и стоки ... оказа се, че не били съвсем свободно, а само ако плащаш за измислени ограничения )
  • 2 Абе Бекъмче

    4 0 Отговор
    Ела тука гаранция ще си караш както пожелаеш документ няма да ти вземат а ако случайно си пил и убиеш и осакатиш няколко човека за радибтеб и закон ще направят за да можеш пак да си караш и да си пиеш ние сме пичове ибсме евтинки