28 Август, 2018 15:56 1 622 0

ЦСКА 1948 взе герой за Левски

  • огнянов-
  • цска 1948-
  • шампионска лига-
  • левски

Мариян Огнянов подсили "армейците"

Бившият футболист на Левски Мариян Огнянов се нави да подсили ЦСКА 1948 и ще играе с червения екип във Втора лига.

"Мариян Огнянов е най-новото бижу от лятната селекция в ЦСКА 1948. Дошлият от тима на Черно море футболист подписа днес с "армейците" контракт за две години", информираха от ЦСКА 1948.

"Преди всичко съм професионалист, за мен семейството е най-важно и ще дам всичко от себе си за ЦСКА", бяха първите думи на Огнянов с червената фланелка.

Опитният играч има дългогодишен стаж в Първа лига, като за последно бе част от Черно море, но преди дни се раздели с "моряците". Преди това записа над 100 мача за Ботев (Пловдив).

Мацата идва при "армейците", за да подсили нападателната мощ и да помогне на отбора в борбата за класиране в Първа лига. Веднъж е успявал да стори подобно нещо, когато се присъедини към "канарчетата" по време на престоя им в тогавашната "Б" група.

30-годишният полузащитник от Лом е известен като първия футболист, вкарвал гол за български отбор в груповата фаза на Шампионската лига - Левски (при загубата с 1:3 от Челси през 2006 година, когато е едва 18-годишен). Има и един мач за националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА