30 Август, 2018 11:56 908 0

Голямо признание за Симеон Славчев в Азербайджан

  • карабах-
  • славчев-
  • признание-
  • награда-
  • играч на седмицата

Българският национал бе избран за Играч на седмицата

Полузащитникът Симеон Славчев получи голямо признание в Азербайджан, където премина това лято, подсилвайки Карабах. Националът ни беше избран за Играч на седмицата, както и попадна в отбора на кръга на местния шампионат. Славчев и съотборниците му направиха 1:1 с временния лидер Нефтчи, като българинът отново беше титуляр. Бившият полузащитник на полския Лехия (Гданск) бързо успя да се наложи в състава на Карабах и е основната движеща сила в халфовата линия на отбора.

И срещу Нефтчи Симеон Славчев се бори много, с което заслужено намери място в идеалния отбор на третия кръг. Безспорно обаче по-голямото признание е избирането му за Играч на седмицата.

В идеалния отбор на кръга попаднаха и четирима от съотборниците на Славчев, както и игралият в ЦСКА Кевин Кубемба, който сега защитава екипа на Сабаил.

В петък Симеон Славчев се прибира в България за мачовете на националния отбор със Словения и Норвегия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА