4 Септември, 2018 01:00 1 422 1

Моуриньо: Не е имало вариант да вземем Роналдо

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • роналдо-
  • трансфер-
  • ювентус

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира жребия за Шампионската лига, който събра “червените дяволи” в една група с Ювентус. Португалецът определи “бианконерите” като един от фаворитите за спечелване на турнира след сериозната селекция, която направиха през лятото. Освен това той призна, че никога не е имало вариант да привлече Кристиано Роналдо обратно на “Олд Трафорд”, макар в медийното пространство да се въртяха подобни слухове. В крайна сметка през лятото 33-годишния нападател премина именно в състава на Юве.

“Ювентус е един от отборите, които инвестираха, за да спечелят Шампионската лига, защото просто нямаха нужда да инвестират, за Скудетото. Те го печелят шест или седем пъти поред. Сега голямата цел е да спечелят Шампионската лига. Те на два пъти бяха близо, достигайки до финала. Мисля, че те са отборът, който похарчи най-много за нови играчи през лятото заедно с Ливърпул. Взеха фантастични футболисти като Кристиано, Емре Джан, Бонучи. Абсолютни шампиони. Те обаче ще имат доста трудности, когато се изправят срещу нас. Пред мен никога не е имало опцията да взема Кристиано, за да кажа “да” или “не”. Такъв вариант просто не съществуваше”, отсече Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.