2 Март, 2012 17:01 5 066 0

Дъщерята на Стоичков влиза в "Стъклен дом"

  • христо стоичков-
  • михаела стоичкова-
  • "стъклен дом"

Михаела Стоичкова ще играе себе си в нашумелия български сериал "Стъклен дом".

Дъщерята на Камата от известно време  е  в България и активно участва в публичния живот у нас. Тя признава, че стандартът на живот тук е много по-различен от този в Испания, където живее от дълги години, но е  много положително настроена към това да остане в родината си, тъй като никога не е живяла тук за постоянно.

В поредицата тя ще се снима в няколко сцени и ще има връзка с един от героите. Младите персонажи ще се запознаят с нея на купон, организиран в апартамента на един от тях.

В интервю за родно лайфстайл издание Михаела наскоро хвърли бомбта, разкривайки че е спала в едно легло с най-добрия ни тенисист Григор Димитров.

Не уточнява обаче без обяснение дали двамата с него са били гаджета или става въпрос само за мимолетна връзка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА