Last news in Fakti

21 Септември, 2018 13:26 2 592 1

В групата на Лудогорец: Играч вкара дузпа и... изчезна (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • шампионска лига-
  • дузпа-
  • гол-
  • изчезване
В групата на Лудогорец: Играч вкара дузпа и... изчезна (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/AP

С гол от дузпа ФК Цюрих надигра АЕК (Ларнака) с 1:0 като гост в другия мач от групата на Лудогорец в Лига Европа. Точен беше новобранецът на клуба Бенямин Кололи в 61-вата минута.

Това обаче не беше най-необичайното. Това, което последва с въпросния футболист при радостта му от гола, беше далеч по-забавно. Националът на Косово се затича зад вратата към сектора с фенове на Цюрих, прескочи един ред рекламни пана, а след това се прехвърли и над още една преграда, след което… изчезна вдън земя. Оказа се, че на мястото на скока на Кололи има дупка точно пред оградите. Въпреки неочакваното пропадане халфът не пострада и продължи мача нормално.

Шест минути преди изтичането на редовното време домакините получиха числено предимство след изгонването на Яне Муду при втори жълт картон. И без него обаче швейцарците се справиха с късния натиск на футболистите на АЕК.

След две седмици ФК Цюрих ще очаква на своя стадион българския шампион Лудогорец, а по същото време тимът от Ларнака ще пътува до Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.