Last news in Fakti

29 Септември, 2018 13:57 2 209 2

Вратар пусна гол между краката от центъра (ВИДЕО)

  • танзания-
  • гол-
  • вратар-
  • крака-
  • център

Ситуация от първенството на Танзания стана световен хит

Малцина сигурно са запознати със ситуацията във футболното първенство на Танзания, но един момент от мача между Сингида Юнайтед и Мбея Сити стана абсолютен хит в световните канали за споделяне на видеоклипове.

В края на срещата вратарят на Мбея Сити Оуен Чейна пусна гол от центъра при абсолютно безобидна, като топката буквално мина между ръцете и краката му. Той не се намеси убедително при хаотично действие на футболиста на Сингида Юнайтед Юсуф Кагома, който просто искаше да забави играта и изчисти напосоки при опит за атака на Мбея.

Тогава топката тупна върху терена и се отправи към Чейна, който имаше време да се нaведе напред и да опита да улови. Вместо това той допусна кълбото да мине между ръцете и краката му, за да се спре в мрежата. С това попадение Сингида Юнайтед спечели с 3:0 и заема седмо място в класирането, като има три точки аванс пред 13-ия Мбея Сити.

Вратарят Оуен Чейна е национал на Малави, но в последно време не попада в плановете на селекционера Рони ван Генойгден и явно има защо, тъй като с такива гафове никой вратар няма място в представителния тим на страната си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ники

    0 0 Отговор
    Не знам как може такива новини да има ... Танзания ??? Терена видяхте ли го ? Вратаря дали е виновен ? Ми малко ма по скоро не защото топката отскочи от бабуна и после явно падна в дупка защото не отскочи пак ... Но съм виждал мач между дечица на 5 години имат си съдия и екипи и лига .. и едното беше вратар и ритна топката и тя влезе по земя в другата врата и мина на другото детенце между краката ... УАУ дано да го дадат като централна новина довечера в новините !!!