2 Октомври, 2018 01:00 1 348 0

Берлускони връща Кака във футбола

  • берлускони-
  • кака-
  • монца-
  • предложение-
  • кариера

Бившият бразилски национал може да възобнови кариерата си

Носителят на „Златната топка“ за 2007 г. Кака може да възобнови кариерата си, пише „Гадзета дело Спорт“. Според италианската преса 35-годишният бразилец е на път да подпише договор с третодивизионния Монца.

Собственик на клуба е бившият италиански премиер Силвио Берлускони. 82-годишният бивш собственик на Милан лично е помолил Кака да помогне на новия му отбор да се класира в Серия „Б“. Двамата се познават от периода, в който бразилецът играеше за „росонерите“ (2003-09 и 2013-14).

Световният шампион с Бразилия за 2002 година обяви края на кариерата си през декември 2017 г. За последно игра в американския Орландо Сити. Носил е екипите още на Реал (Мадрид) и Сао Пауло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА