Last news in Fakti

8 Ноември, 2018 05:17 1 105 0

Трима контузени се връщат в Лудогорец

  • контузени-
  • възстановяване-
  • лудогорец-
  • анисе-
  • григоре-
  • стоянов

Българският шампион ще може отново да използва Анисе, Владо Стоянов и Драгош Григоре

В Лудогорец може и да не са много активни на зимния трансферен пазар, защото вече имат три "нови" попълнения. Става дума за лекуващите тежки контузии Владислав Стоянов, Абел Анисе и Драгош Григоре. Футболистите нямат и минута този сезон, но вече са във финалната фаза на своето лечение и се очаква съвсем скоро да се завърнат към нормален тренировъчен процес, пише "Меридиан Мач". За да не се поемат излишни рискове обаче, тримата навярно няма да играят в мачовете до края на годината, или по-точно казано - в следващия месец.

Така треньорът на Лудогорец Антони Здравков ще има много сериозна конкуренция на всеки пост. На вратата сега той има Ренан и Хорхе Броун, както и младия Даниел Наумов. С Владо Стоянов вратарите ще са вече четирима.

Григоре пък ще засили още повече конкуренцията в средата на защитата. Сега титуляри са Козмин Моци и Антон Недялков, а техни резерви - Георги Терзиев и Рафаел Форстър. Анисе, който бе титулярният партньор на Светослав Дяков в средата на терена, пък ще трябва да се бори за титулярно място с Густаво Кампаняро, който зае позицията му, Яцек Горалски, новото попълнение Мей Махлангу и Лукас Саша, който обаче е използван и като краен бранител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА