Last news in Fakti

8 Ноември, 2018 15:03 1 458 2

Лудогорец е пред привличането на нов бразилец

  • бордучи-
  • бенфика-
  • интерес-
  • трансфер-
  • лудогорец

Защитникът е желан и от Бенфика

Лудогорец иска да привлече защитника на бразилския Интернасионал Порто Алегре - Яго Амарал Бордучи. Това твърдят в родината на играча, като според някои източници трансферът на 21-годишния ляв бек е сигурен.

"Яго има опция да напусне Интер в края на годината. Хора, близки до играча, твърдят, че най-настоятелен за привличането на левия бек е клуб от Източна Европа", разкрива журналист, цитиран от "Тема Спорт". Според местно издание вече е ясно, че Бордучи ще играе в Лудогорец.

"Яго вече знае, че ще бъде привлечен от български клуб. Съобщете го официално! Доколкото разбираме, става дума за Лудогорец", пише "Corneta Co-Iorada".

Бордучи има 30 мача този сезон за тима и е неизменен титуляр. През лятото е бил силно желан от португалския Бенфика, но тогава до трансфер не се стига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    3 3 Отговор
    Накрая го прекръстете в Бразилогорец , селянията с пари е нещо страшно.

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    По-скоро името на Бенфика да бъде Бразилка, не Лудогорец да се прекръсти на Бразилогорец.