Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 15:55 1 188 0

Франк Рибери нашляпа журналист

  • гюилу-
  • журналист-
  • шамар-
  • байерн мюнхен-
  • борусия дортмунд-
  • нерви

Французинът бе бесен след загубата от Борусия Дортмунд

Ветеранът Франк Рибери е ударил журналист след края на дербито между неговия Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) в Бундеслигата, потвърдиха шампионите. Става дума за бившия футболист Патрик Гюилу, който в момента работи за beIN Sports. По време на срещата французинът заявил за сънародника си, че е виновен за два от головете на Дортмунд, довели в крайна сметка до загубата на баварците с 2:3.

Инцидентът се е разиграл на паркинга на “Сигнал Идуна Парк” по пътя на Рибери от съблекалнята към автобуса на Байерн. Патрик Гюилу искал да вземе интервю от футболиста, но той му отговорил с обиди. Последвали и три бързи удара, описани като шамари, в областта на лицето, след което и изблъскване. Тогава са се намесили съотборникът на Рибери Рафиня и именитият нападател от миналото Жан-Пиер Папен, които осуетили евентуално продължаване на конфронтацията.

Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич призна за случката. “Самият Рибери ни информира за спречкването със своя сънародник Патрик Гюилу, с когото се познават от дълги години. С г-н Гюилу се разбрахме, че ще проведем среща, на която да обсъдим как да решим възникналото неразбирателство”, коментира Салихамиджич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА