Last news in Fakti

13 Ноември, 2018 11:57 1 370 2

Даниел Стъридж загази здраво

  • стъридж-
  • залагане-
  • мачове-
  • разследване-
  • ливърпул

Започна разследване срещу футболиста на Ливърпул за залагане на мачове

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж е обвинен в нарушаване на правилото на Английската футболна асоциация относно залагането на футболни мачове. Правилото гласи, че футболист “няма право да залага директно или индиректно или да инструктира или разрешава на друг човек да залага” на футболни срещи. Друго правило забранява на играчите да предоставят информация относно футболни мачове, която не е станала публична, с цел залагане.

Обвинението е за периода януари 2018 г. Стъридж има време до 6 часа английско време на 20 ноември, за да отговори на обвиненията. В официално заявление от Ливърпул обявиха, че нападателят “категорично е заявил, че никога не е залагал на футбол. От клуба допълват, че Стъридж напълно съдейства за разрешаване на случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виж къде е разликата

    0 0 Отговор
    В България за Убийства се " разминават " , минават " по перваза " !!!
  • 2 Виж къде е разликата

    1 0 Отговор
    У нас не само че не е престъпление , Дори някой спортисти се гордеят че залагат !!!!