Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 13:28 930 1

Битият от Рибери журналист получи извинение

  • гийю-
  • бой-
  • извинение-
  • среща-
  • рибери-
  • байерн мюнхен

Двамата се срещнаха на тренировъчната база на Байерн Мюнхен

Звездата на Байерн Франк Рибери нападна френския телевизионен журналист и бивш футболист Патрик Гийю. 35-годишният халф на баварците е нанесъл няколко удара на сънародника си след загубата с 2:3 от Борусия (Дортмунд) в събота.

Вчера Гийю беше поканен на базата на Байерн, за да се срещне лично с Рибери. Журналистът пристигна в 10:12 часа в офисите на баварците, придружен от своя колега Жан-Шарл Сабатиер, който бе свидетел на случилото се на паркинга в Дортмунд.

Според в. „Билд“ Гийю е бил видимо изнервен от предстоящата среща с Рибери и често излизал на балкона, за да пуши. Той дръпнал няколко цигари, докато чакал 90 минути да свърши тренировката на Байерн, за да може да се осъществи срещата.

След появата си на срещата с двамата френски журналисти пред шефовете на Байерн, Рибери поднесъл извинения за постъпката си. Според свидетели, цитирани от „Билд“, футболистът е демонстрирал смирение и изразил съжаление. За момента не е ясно дали темата е приключила с извинението на футболиста. Дали Гийю е удовлетворен и дали управата на баварците няма да накаже допълнително Франк Рибери, това ще се разбира тепърва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    1 0 Отговор
    Парата по Сметка !!!