Last news in Fakti

16 Ноември, 2018 17:04 1 293 1

В Колумбия скочиха на Аутуори

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • колумбия-
  • чужденци-
  • критика

Той се оправдава с Лудогорец

Бившият главен мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори стана обект на критика, след като пое колумбийския Атлетико Насионал. Причината е, че треньорът реши да вземе на проби млад бразилски нападател, а феновете изобщо не одобряват привличането на чуждестранни футболисти. За да защити своята позиция, наставникът коментира, че в Разград е работил с играчи от 11 различни националности и в съвременния футбол е напълно нормално да се разчита на чужденци.

"В съвременния футбол все повече се дава приоритет на привличането на чужденци и това е тенденция навсякъде. В Лудогорец имаше представители на 11 различни националности. Това, разбира се, е екстремен случай, но не е нещо, което не се случва по света. Все пак, аз смятам да разчитам предимно на колумбийски играчи в отбора си, защото те са достатъчно качествени и могат да помогнат много на състава", коментира Аутуори пред "Ел Коломбиано".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЖБЕСТ

    2 0 Отговор
    ТОЯ Е ПЪЛЕН АМАТЬОР ...ДОБРЕ , ЧЕ СЕ РАЗКАРА ...