18 Ноември, 2018 13:03 1 715 1

Ивелин Попов: Дано да има феърплей

  • попов-
  • въртележки-
  • феърплей-
  • лига на нациите-
  • национален отбор-
  • кипър-
  • българия

"Могат да се получат страхотни въртележки", заяви капитанът на националния отбор

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов коментира равенството 1:1 с Кипър в мача от Лигата на нациите и при завръщането на "трикольорите" от Никозия.

"Отдавна националния отбор не е играл с толкова много създадени положения, с такъв хъс, с такова желание за победа, разочаровани сме. Може би първите 15-20 минути не бяха нашите. След техния гол реагирахме като ужилени, създавахме атака за атака", коментира Попов.

"Аз съм спортист, не искам да се оправдавам със съдията. Имаше моменти, когато топката се разхождаше по голлинията, той не е бил там да повлияе, имаше ситуации, където можеше да отсъди по друг начин", продължи играчът на Спартак (Москва) на летище "София".

"Най-важно е да излезем и да вземем трите точки в понеделник. Има страхотни въртележки, врътки. Важно е да има феърплей от наша страна и Словения, както и на Кипър - Норвегия", добави Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    1 0 Отговор
    И да има феърплей ... сме заминали .... Словения не са слаби ... ние не сме силни ... времето днес ще е скапано за футбол .. няма да има и хора на стадиона .... значи ... 0-0 или да бием с 1-0 ... Норвегия ще си бие според мен с 2 гола разлика .... Кипър им е последен мач ... за тях даже е по добре да изпаднат в по ниската дивизия ... , че от там следващия път ще се класират по лесно ...