Last news in Fakti

1 Декември, 2018 05:15 1 717 0

Балотели обмисля трансфер в САЩ

  • филаделфия юниън-
  • млс-
  • балотели-
  • оферта-
  • заплата-
  • ница-
  • трансфер

Италианецът има предложение от Филаделфия Юниън

Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели може да продължи кариерата си зад Океана. 28-годишният нападател има изгодно предложение от Филаделфия Юниън. Източници, близки до клуба от МЛС, разкриха, че за Балотели е предложена сума между 5 и 6,5 млн. долара.

Договорът на Супер Марио с Ница изтича през лятото и няма никакви индикации, че ще бъде подновен. Преди началото на сезона се очакваше италианецът да премине в Олимпик Марсилия, но сделката се провали. За престоя си в Ница, стартирал през 2016 година, нападателят има 43 гола в 74 мача.

Във Филаделфия вярват, че идването на Балотели може да се окаже ход, с който отборът да се превърне в реален претендент за титлата. Юниън от много време търси доказан реализатор и ръководството на клуба смята, че бившият футболист на Интер, Милан, Ливърпул и Манчестър Сити ще има влиянието на Златан Ибрахимович и Уейн Рууни, които са големите лидери на своите тимове.

Привличането на Балотели обаче ще изисква сериозно финансово усилие. В момента най-скъпоплатеният играч на Филаделфия е чехът Борек Дочкал. Той получава по 1,7 млн. долара на сезон, а това е 4 пъти по-малко от заплатата на Супер Марио в Ница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА