Last news in Fakti

6 Декември, 2018 05:17 1 491 0

Диего Коста иска да ходи в Китай

  • коста-
  • напускане-
  • заплата-
  • недоволство-
  • атлетико мадрид-
  • китай-
  • оферта

Нападателят е недоволен от заплатата си в Атлетико Мадрид

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коста може и да е изиграл последния си мач за тима. През уикенда той беше титуляр при равенството с Жирона (1:1), а веднага след това замина за родната Бразилия, където ще се подложи на операция. Той със сигурност ще отсъства поне до февруари, което е проблем за наставника на "дюшекчиите" Диего Симеоне.

Аржентинският треньор обаче ще се разтревожи повече, ако се окаже вярна информацията, идваща от Италия, че Коста иска да напусне Атлетико. Журналистът Алесио Алаймо твърди, че 30-годишният стрелец не е никак доволен от факта, че заплатата му е по-малка от тази на Антоан Гризман. Двамата се разбират отлично, но бразилецът с испански паспорт бил ядосан от сериозната разлика във възнагражденията им. Затова Коста бил склонен да се отправи към Китай, откъдето има примамлива оферта.

Клубът, който иска да привлече нападателя, е Тяндзин Цюндзиен. Предложението било толкова добро, че агентът на Коста - Жорже Мендеш, веднага информирал ръководството на Атлетико за желанието на футболиста да бъде продаден.

Симеоне твърдо разчита на Коста и заяви, че след възстановяването си той ще е като ново попълнение за тима в най-важната част от сезона. Ако обаче наистина се стигне до раздяла, Атлетико ще се насочи към Единсон Кавани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА