11 Декември, 2018 01:00 1 337 0

Предлагат Йозил на Интер

  • йозил-
  • интер-
  • арсенал-
  • предлагане-
  • агенти

Германецът иска да напусне Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил е бил предложен от своите агенти на италианския гранд Интер, съобщава Sun. “Нерадзурите” ще могат да привлекат немския футболист още през зимния трансферен прозорец за 28 млн. евро, допълва изданието.

Очаква се през следващата седмица представители на Йозил да летят до Италия, за да се срещнат с ръководството на Интер. През настоящата кампания 30-годишният полузащитник не намира постоянно титулярно място в състава на Арсенал. Йозил бе и един от седемте футболисти на “артилеристите”, които бяха хванати да купонясват с райски газ преди началото на сезона.

Проблем може да се окаже високата заплата на халфа. В момента Йозил получава по 350 хил. паунда на седмица. През лятото на 2013 Арсенал плати 42.5 млн. паунда на Реал Мадрид, за да привлече Йозил в състава си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА