Last news in Fakti

11 Декември, 2018 05:18 1 132 1

Тоти и Де Роси навиват Конте за Рома

  • тоти-
  • де роси-
  • конте-
  • рома-
  • ди франческо-
  • назначение

Специалистът може да застане начело на Рома от следващия сезон

Ръководството на Рома прави всичко възможно да убеди Антонио Конте да застане начело на “вълците”. Представянето на отбора от началото на сезона е доста под очакванията, а поредното разочарование дойде този уикенд с равенството срещу Каляри (2:2). Въпреки че имаха аванс от два гола, футболистите на Еузебио Ди Франческо допуснаха изравняване, и то в момент, когато съперникът им бе останал с двама души по-малко. Официално клубът застана зад Ди Франческо, но на Апенините усилено се говори, че президентът Джеймс Палота настоява за привличането на Конте и за целта разчита на помощта на Франческо Тоти и Даниеле Де Роси.

Тоти, който преди десетина дни бе приет в Залата на славата на Рома, заема шефски пост в клуба. Той вече е провел няколко телефонни разговора с Конте, за да проучи дали бившият наставник на Ювентус и Челси има желание да застане начело на “джалоросите”. Според информациите, идеята е Тоти да подготви почвата за пристигането на Конте от следващия сезон, а не още сега.

Де Роси също е нагърбен със задачата да разговаря с бившия селекционер на Италия. Халфът лекува контузия и има достатъчно свободно време, за да опита да убеди Конте да поеме Рома.

Другите споменавани имена за треньорския пост при “вълците” са Винченцо Монтела и Пауло Соуса, но Палота държи на Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.