16 Декември, 2018 13:30 1 911 4

Моуриньо: Ливърпул са късметлии

  • моуриньо-
  • ливърпул-
  • късмет-
  • заяждане-
  • манчестър юнайтед

"Трябва да уважават Манчестър Юнайтед", заяви Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо нарече предстоящия си съперник Ливърпул “късметлии” часове преди големия сблъсък на Англия днес. “Разбира се, те са много уверени. Те са на върха, имат усещането, добре зная това усещане, че са късметлии, тъй като всичко върви по техния план”, заяви Специалния пред репортери, цитиран от Sky Sports. “Знаят добре как победиха Евертън, знаят добре, че в последния им мач първият гол беше от засада. Знаят също, че срещу Наполи можеха да изхвърчат в последните секунди”, сподели португалецът.

“Имат усещането, което аз имах, когато моите отбори бяха на върха на таблицата. Изглежда, че всичко върви по техния план. Мисля, че те със сигурност са много уверени, но не са глупави. Знаят също, че ние имаме и слабости, и силни страни. Смятам, че ще уважават нашите силни страни. Ако не го направят, ще бъда щастлив от това. Те знаят добре, че се нуждаят от всяка точка, ако искат да бъдат шампиони. Мисля, че са професионалисти, а щом си професионалист, значи трябва да уважаваш Манчестър Юнайтед. Знаят, че можем да отидем там и да победим”, каза още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морук

    7 2 Отговор
    Само устата ти голема на тебе
  • 2 ЕКСПЕРТА

    2 0 Отговор
    КЪСМЕТЛИИТЕ ТИ НАПРАСАХА 3 ГОЛА ХАХАХАХАХАХА
  • 3 Хардкор Хенри

    3 0 Отговор
    НЯМА ГО ВЕЧЕ БЕРБА ДА ИМ НАПРАСКА 3 ФАНТАСТИЧНИ ГОЛА .ЕВАЛА НА БЕРБА.ЩЕ СЪНУВАТ САМО ЗА ИГРАЧ КАТО НЕГО. МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЯТ ЗА ТАЪВ ИГРАЧ.

    Коментиран от #4

  • 4 Експерта

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хардкор Хенри":

    ДА БЕРБАТОВ БЕШЕ ФАНТАСТИЧЕН