20 Декември, 2018 14:29 1 551 0

Грозно! Фенове уцелиха Деле Али с бутилка (ВИДЕО)

  • али-
  • тотнъм-
  • арсенал-
  • фенове-
  • хулиганство-
  • бутилка-
  • отговор

Феновете на Арсенал с хулиганска постъпка

Английският национал Деле Али от Тотнъм пострада по време на дербито на Северен Лондон срещу Арсенал. „Шпорите“ спечелиха с 2:0 като гост и се класираха за полуфиналите на Купата на Лигата.

22-годишният футболист беше атакуван в 73-ата минута, докато беше край тъчлинията, а „топчиите“ са готвеха да вкарат топката в игра. Деле Али се ядоса и в отговор показа с пръсти резултата - 0:2, на феновете на Арсенал. Именно той вкара втория гол за тима си.

Домакините обявиха, че са започнали незабавно преглеждане на видеозаписите, за да установят извършителя. Футболната асоциация на Англия също ще се произнесе по случая.

„В други държави щеше да затворят стадиона за няколко мача. Добре, че се размина без сериозни последствия. Някои хора отиват на мач, за да се държат много лошо“, обяви мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.

Инцидентът с Деле Али идва малко повече от две седмици, след като на същия стадион бананова кора беше хвърлена по нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг. Тогава „артилеристите“ спечелиха на „Емирейтс“ с 4:2. Фенът на „шпорите“, отговорен за расистката проява, беше разпознат, глобен и получи забрана за посещение на мачове за четири години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА