Last news in Fakti

28 Март, 2012 00:25 946 0

Полуфиналистите за ФА Къп станаха ясни

  • тотнъм-
  • болтън-
  • съндърланд-
  • евертън-
  • фа къп-
  • челси-
  • ливърпул

Тотнъм и Евертън записаха убедителни победи в преиграванията

Полуфиналистите за ФА Къп станаха ясни - 1
Снимка: ФА Къп, mirrorfootball.co.uk

Отборът на Тотнъм победи с 3:1 на своя стадион "Уайт Харт Лейн" Болтън в четвъртфинална среща от турнира за Купата на Англия (ФА Къп) и се класира за полуфиналите.

Мачът на практика бе преиграване, тъй като срещата между двата тима на 17 март бе прекратена в края на първото полувреме заради инцидента с халфа на Уондърърс Фабрис Муамба, който получи сърдечен удар в 42-ата минута, но за щастие оживя.

В 74-ата минута Райън Нелсън откри резултата, а в 77-ата уелската звезда на домакините Гарет Бейл бе точен за 2:0. В последната минута Кевин Дейвис намали на 1:2, но в третата минута на добавеното време включилият се от пейката в края на мача Луис Саха реализира трето попадение за Тотнъм и сложи точка на спора.

На полуфиналите отборът, воден от Хари Реднап ще се изправи срещу друг лондноски клуб - Челси.

В другия ¼-финален сблъсък отборът на Евертън победи с 2:0 Съндърланд в преиграването между двата тима.

На "Стейдиъм ъф Лайт" попаденията вкараха хърватският голаджия Никица Йелавич в 24-ата минута и Дейвид Воън, който си заби автогол в 57-ата минута.

Първата среща между "карамелите" и "Черните котки" завърши 1:1.

Така на полуфиналите Евертън ще трябва да се изправи в дербито срещу градския си съперник Ливърпул.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА