Last news in Fakti

28 Март, 2012 19:28 1 589 0

Денис Родман на прага на затвора

  • денис родман-
  • нба-
  • баскетбол

Бившата звезда на Националната баскетболна асоциация (НБА) Денис Родман може да влезе за 20 дни в затвора заради спиране на издръжката на децата си и заради това, че е "развалина", "тежко болен" и "алкохолик", пише вестник Лос Анжелис таймс в броя си от вторник, като цитира различни източници, съобщи Новспорт.

50-годишният Денис Родман дължи повече от 810 000 долара на своята трета съпруга и майка на двете им деца. Родман засега успява да избегне затвора, но трябва да се яви пред съда на 29 май.

Линеа Уилис, адвокат на бившата звезда на Чикаго булс, декларира, че "Родман е тежко болен" и има проблеми да задоволява собствените си нужди, без да се говори за 5000 долара, които дължи като издръжка на дете от друг брак.

"Извинете за моята откровеност, но Денис е алкохолик", каза Пеги Уийлямс, финансов съветник на бившия баскетболист. Пеги Уилямс каза: "Неговата болест му пречи да си намери работа. А тази афера с жена му, която иска развод, го докара до дъното на пропастта. Той е много афектиран и тежко болен. А тази история само влошава състоянието му".

Денис Родман е спечелил 5 шампионски титли на НБА, от които три с митичния отбор на Чикаго булс заедно с Майкъл Джордан и Скоти Пипън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА