10 Януари, 2019 01:00 966 0

Игуаин е готов да отиде в Челси

  • игуаин-
  • милан-
  • челси-
  • сари-
  • трансфер

Ще премине ли Гонсало Игуаин в Челси? В последните часове информациите около бъдещето на аржентинския национал са доста противоречиви. “Marca” публикува новината, че нападателят се е съгласил да подпише с тима от “Стамфорд Бридж”, където ще може отново да работи под ръководството на бившия си треньор в Наполи Маурицио Сари.

Изданието твърди, че сделката ще бъде финализирана до броени часове, като “сините” от Лондон ще поемат заплатата на Игуаин от 8 млн. евро, а през лятото ще го откупят от Ювентус за 36 млн. евро - сумата, която е заложена в договора за преотстъпване между Юве и Милан.

Сари се надява със своя любимец да замени Алваро Мората, който пък е пред договор със Севиля. Известният трансферен специалист Джанлука Ди Марцио обаче поставя под въпрос и двете сделки. От една страна, се споменава за разминаване между Сари и ръководството на Челси относно това дали привличането на Пипита ще е удачен ход. От друга, цитиран е спортният директор на Севиля Хоакин Капарос, който смята, че евентуален трансфер на Мората на “Рамон Санчес Писхуан” е трудно осъществим.

31-годишният Игуаин се присъедини към Милан това лято под наем от Ювентус с огромни очаквания, но засега не ги оправдава. Той има 8 гола в 20 мача за “росонерите”, но разочарова в най-важните двубои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА