Last news in Fakti

15 Януари, 2019 14:58 2 716 5

Кличко: Няма да се връщам на ринга

  • кличко-
  • завръщане-
  • опровержение-
  • бокс-
  • журналист-
  • признание

Кличко е опровергал слуховете за евентуално завръщане

Журналистът от авторитетното американско издание Sports Illustrated Крис Маникс заяви, че легендарният украински боксьор Владимир Кличко е опровергал слуховете за завръщане на професионалния ринг.

Преди броени дни друг негов колега - Стив Брус, сензационна съобщи, че Стоманения чук ще се бие на 13 април на “Уембли” срещу Дилиън Уайт. Самият Кличко е съобщил на Маникс, че всички тези спекулации са нищо повече от “фалшиви новини”.

Последният мач в кариерата на Владимир Кличко бе на 29 април 2017 година, когато той загуби чрез технически нокаут от настоящия световен шампион Антъни Джошуа. Три месеца по-късно украинецът официално обяви оттеглянето си от спорта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 B. Popov

    3 21 Отговор
    Страх го е от Уайт. Онова негро ще го размаже.
  • 2 8:47

    3 0 Отговор
    Нещо май много го надценявате този Уайт, ще бъде много тежко детрониран от Джошуа, като допълнение ще ви кажа че Уайлдър ще нокаутира този път без да става Фюри от пода и голямото зрелище ще е Джошуа, Уайлдър..Този мач ще определи абсолютния световен шампион!!
  • 3 Патерсън

    6 0 Отговор
    Кличко е велик шампион постигнал и опазил дълго всички върхове в бокса, А в живота е дисциплиниран и умен бизнесмен,И няма шанс да остане без пари и да излиза да го бият на стари години,Визирам Джо Луис и Майк Тайсън,две велики легенда
  • 4 Патерсън

    3 0 Отговор
    Времето е неумолимо, особено в този тежък спорт
  • 5 Канас Юбиги Омуртаг

    0 0 Отговор
    Кан сюбиги Омортаг, обитавайки в стария си дом, направи преславен дом на Дунав и по средата на двата всеславни дома, като измерих (разстоянието), направих на средата могила и от самата среда на могилата до стария ми дворец има 20 000 разтега и до Дунав има 20 000 разтега. Самата могила е всеславна и след като измериха земята, направих този надпис. Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомня за оногова, който го е направил. А името на архонта е Омортаг, кан сюбиги. Нека Бог да го удостои да преживее сто години.[1]