21 Януари, 2019 13:29 907 0

Игуаин е готов за Челси

  • игуаин-
  • челси-
  • ювентус-
  • наем-
  • милан-
  • гатузо

Нападателят заминава за Лондон

Броени часове делят Гонсало Игуаин от договор с Челси. Вчера нападателят не беше включен в групата на Милан за мача с Дженоа, а италианските медии разкриха, че той е опразнил шкафчето си в съблекалнята и се е сбогувал с досегашните си съотборници. Още днес аржентинецът ще пристигне в Лондон, където брат му Николас е в постоянен контакт с ръководството на Челси.

“Още нищо не е решено окончателно, трябва да говорите по темата с Леонардо. Ще бъда честен и ще ви призная, че това беше най-лошата ни тренировка, откакто аз съм начело на отбора. Всички шумотевици около Гонсало не му се отразяват добре. Говорих с него и му обясних, че няма да го включва в групата за мача. Трябват ми само хора, които са напълно подготвени ментално, а Игуаин в момента не е. Не го обвинявам. Напротив - разбирам го, както направих и с Леонардо Бонучи, когато поиска да се върне в Юве”, заяви наставникът на “росонерите” Дженаро Гатузо.

Игуаин ще премине в Челси под наем от Ювентус, който все още държи правата му. На “Стамфорд бридж” Пипита ще се събере с бившия си наставник в Наполи Маурицио Сари, а Алваро Мората ще бъде свободен да подпише с Атлетико Мадрид.

Милан също е готов със заместника на Игуаин. Това е полската сензация Кшищоф Пьонтек от Дженоа. Нападателят обаче е наказан и няма да играе днес срещу “росонерите”. Той ще струва на гранда от Милано 35 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА