Last news in Fakti

22 Януари, 2019 15:32 1 039 0

Азар: Да играя в Реал? Защо не?

  • азар-
  • реал мадрид-
  • зидан-
  • челси-
  • оставане

"Без Зидан Реал е различен, но пак си е Реал", заяви белгиецът

Бронзовият медалист от Мондиал 2018 Еден Азар не може да избяга от въпроси за евентуален трансфер в Реал Мадрид. Нападателят на Челси беше близо до раздяла с клуба през лятото, но в крайна сметка не го направи. “След Мондиала наистина исках да си тръгна, но пък останах и в момента правя един от най-силните си сезони - коментира той пред France Football. - Реал Мадрид? Защо не? Питате ме този въпрос, а в същото време знаете и отговора ми. Без Зидан Реал е различен, но пак си е Реал Мадрид.”

Белгиецът кара шестия си сезон при лондончани, наскоро започна 29-ата си годишнина, а и от договора му остават по-малко от 18 месеца. За този период той спечели титлата на два пъти, по веднъж ФА Къп и Купата на Лигата. “В Англия вече съм завоювал всичко, с изключение на “Къмюнити шийлд”. Но това не означава, че се махам. Винаги съм казвал, че бил искал да опитам нещо ново след кариерата ми в Англия, но пък има и неща, които ме карат да остана”, добави Азар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА