24 Януари, 2019 05:15 1 360 0

Лудогорец взе младежки национал

  • лудогорец-
  • юсеин-
  • младежки национал-
  • ботев пловдив

Серкан Юсеин се присъедини към разградчани

Младежкият национал Серкан Юсеин вече е футболист на Лудогорец. Във вторник ръководството на шампионите и това на Ботев (Пд) постигнаха договорка за трансфера. Предстои в сряда Юсеин да подпише договор за личните си условия, след което ще се присъедини към новия си отбор на лагера в турския курорт Белек.

Очаква се полузащитникът да дебютира за Лудогорец в оставащите три контроли на тима в Белек, съобщава сайтът на "орлите".

22-годишният халф има 127 мача за Ботев (Пд), като е отбелязал 9 гола. Юсеин е играл за три формации на националния отбор на България - U17, U19 и U21.

Серкан Юсеин е третото ново попълнение на шампионите тази зима. Преди него в отбора дойдоха вратарят на националния отбор Пламен Илиев и румънският халф Адриан Попа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА