Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 01:00 1 674 0

Пике: От Реал Мадрид само мрънкат

  • пике-
  • реал мадрид-
  • мрънкане-
  • оплакване-
  • барселона-
  • съдии

"Ако имаха отбори по хандбал и хокей пак щяха да се оплакват", заяви защитникът на Барселона

Пике: От Реал Мадрид само мрънкат - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Жерард Пике намери нов повод да нападне кръвния враг Реал Мадрид. Той разкритикува мадридчани за претенциите им срещу съдиите на финала за баскетболната Купа на краля. В него Реал загуби с 93:94 именно от Барселона, а след това от тима изказаха възмущението си от реферските отсъждания в последните секунди на двубоя. Клубният президент Флорентино Перес дори заплаши с изваждане на отбора от местното баскетболно първенство.

“Случва се и във футбола, и в баскетбола. След това отиват на Wanda Metropolitano и са тихи за известно време след това, което се случи там. Добре, че не практикуват други спортове като хандбал и хокей, тъй като и там щяха да се оплакват. Много съм горд с отбора ни, защото бяха аутсайдерите, а спечелиха в Мадрид. Бяха гладиатори срещу европейските шампиони. След това бяха споровете около съдиите, но първо те свиреха в полза на Реал, а после и за Барса. Ако реферите изобщо не бяха допуснали грешки, Барселона отново щеше да победи. Всичко останало е просто шум, за да се скрие факта, че Барса са победителите”, коментира Пике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА