Last news in Fakti

6 Април, 2019 01:00 1 826 2

Жозе Моуриньо преговаря с Рома

  • рома-
  • разговор-
  • преговори-
  • ръководство-
  • моуриньо

Португалецът е провел разговор с човек от ръководството на "джалоросите"

Жозе Моуриньо преговаря с Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър от Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е провел телефонен разговор с човек от ръководството на Рома, твърди „Скай Италия“.

Според информацията преговорите са в начален етап, а това е вторият италиански тим, който проявява интерес към Специалния, свързван със завръщане в Интер, с който спечели требъл през 2010 година.

Португалският специалист бе уволнен от „червените дяволи“ през декември заради слаби резултати и в момента е футболен анализатор в телевизия. Самият той обаче наскоро призна, че се надява още през следващия сезон да се върне в треньорската професия.

Италианските издания са на мнение, че ако Моуриньо се завърне в Серия „А“, то ще е по-скоро заради „нерадзурите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тренер

    4 1 Отговор
    Е такъв отбор му трябва на човека. Да им го набие до 1-2год. на грандовете. Направи Порто шампион, Интер шампион, не малки успехи с Челси. После да говорят, че Зидан бил най-добрия. То на Реал и магаре да бяха сложили за треньор, щяха да спечелят с играчите, които имаха...
  • 2 мими

    3 0 Отговор
    Жозе е велик треньор и има в своята кариера 25 трофея.Нека тези , които го оплюват отлично да си направят извода, колко упорит труд и воля и голяма отговорност му е коствало всичко това през тези години.За това, че го уволниха от Манчестър Юнайтед не са слабите резултати,защото той остави отбора на 6-то място в класирането в средата на сезона,а в момента сме месец април и отбора заема 5-то място.Причината за уволнението му е ,че не получи двама важни играчи за отбора от трансфер и предизвика конфликт с Ед Уудуърд от Ръководството.Той искаше Хари Магуайър или Варан за да подсили защитата.Днес Ман.Юнайтед искат същите играчи в състава си.