10 Април, 2019 10:57 944 0

Новият скаут в Левски: Няма да напълним отбора с румънци

  • патрашку-
  • селекция-
  • румънци-
  • обещание-
  • чужденци-
  • играчи-
  • левски-
  • колев

"Водещото ще бъде новите футболисти да са наистина класни“, заяви Богдан Патрашку

Новият скаут в Левски: Няма да напълним отбора с румънци - 1
Снимка: facebook

Новият главен скаут в Левски Богдан Патрашку даде изявление пред "Меридиан Мач" за първите си впечатления от "сините". Румънецът, който през сезон 2000/01 носи екипа на Литекс, изгледа мача с Черно море във Варна (1:0) в компанията на изпълнителния директор Павел Колев.

"Първите ми впечатления от играта на Левски са добри. Липсваха няколко футболисти, но отборът показа характер и се поздрави с победа. Левски обаче е длъжен да доминира повече и да печели по-убедително“, анализира 39-годишният бивш дефанзивен халф.

„Селекцията е сложен процес. Ще оценим много добре ситуацията. За да изберем кои футболисти ще привлечем, първо много добре трябва да преценим какво качество ще остане при нас след края на сезона. Тогава ще се мисли за най-добрите решения на всеки пост. Сред новите попълнения ще има и българи, и чужденци. Водещото ще бъде да са наистина класни“, призна Патрашку.

„Дали ще има румънци? Това, че ние сме румънци не означава, че ще напълним отбора с наши сънародници. Работата ни е на първо време да мислим за доброто на Левски", допълни бившият румънски национал.

"Решенията за новите попълнения ще ги взимаме всички. В Левски вече сме семейство, което ще сяда на масата да обсъжда случая на всеки един футболист поотделно и ще решаваме заедно", разкри новият отговорник за селекцията на „сините“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА