16 Май, 2019 15:57 1 410 4

Колев: Хубчев познава ДНК-то на Левски

  • хубчев-
  • колев-
  • левски-
  • звезди-
  • договори-
  • спонсори-
  • задължения

"Няма такова нещо, че звездите искат да си тръгват", увери изпълнителният директор на "сините"

Колев: Хубчев познава ДНК-то на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира назначението на Петър Хубчев за треньор на тима и взе отношение по информациите за предстоящи раздели на клуба с някои от основните футболисти на отбора.

„Петър Хубчев ще започне работа с началото на подготовката на 8 юни, когато е първата тренировка. Той идва с целия си екип. С всички тях сме подписали. До края на сезона треньор е Георги Тодоров, както сме се разбрали, когато пое отбора“, обяви Павел Колев пред „Дарик Радио“.

„Познавам много добре Петър Хубчев. Работил съм с него две години и половина в националния отбор и съм абсолютно убеден, че това е правилният избор. Очаквам да въведе онези норми за професионален футболен клуб, които се изискват и са много важни, за да бъдат постигнати каквито и да е успехи. Очаквам да изгради боеспособен отбор, който да може да се бори за титлата с атрактивен футбол, който да радва привържениците“, допълни изпълнителният директор на „сините“.

„Петър Хубчев познава ДНК-то на Левски, тъй като дълги години е бил футболист на Левски и е печелил доста титли със синия екип. Разговарял съм с него. Има млади футболисти, които трябва да получават все повече шанс за изява. Това ще продължи и през следващите няколко години начело с Петър Хубчев.“

„През миналата седмица имах среща с част от привържениците на Левски и изнесох информацията, която имам. Не е тайна, че финансовото състояние на Левски не е такова, каквото го заварихме през януари. Мога да кажа, че една доста сериозна част от дълговете вече е погасена. Продължаваме да работим по този въпрос. Нито една стотинка от приходите на Левски, които отидоха за погасяването на дългове и за доста сериозни текущи задължения, които се погасяват не е влязла в клуба под формата на заем. Абсолютно всичко е под формата на дарения и спонсорски договори. Левски изглежда доста по-добре и „сините“ фенове могат да бъдат спокойни за бъдещето на клуба“, каза още Колев.

„Поради липса на време не мога да обхвана всички слухове и теории, за които се говори и пише. Няма такова нещо, че звездите искат да си тръгват. С Николай Михайлов разговаряме и на практика сме уточнили нещата. Въпрос на време е да стигнем до някакво решение“, обяви шефът на „сините“.

„Интерес към него не липсва и трябва да сме наясно, че Левски може да се окаже неконкурентноспособен в опита си да задържи. Това е въпрос на разговори и изчакване. Той знае нашето желание. Ние знаем неговото. Изчакваме да приключи сезона. За Николай той ще бъде по-дълъг вероятно и няма да има много време за почивка, тъй като има мачове с националния отбор през юни.“

„Няма планове за раздяла нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов на този етап. Не виждам какъв здрав разум може да измисли тезата, че Левски може да се раздели с лека ръка, с нападател, който е вкарал 24 гола през сезона. Ако дойде добра оферта за него, ще седнем да разговаряме. На първо място за нас е важно желанието на футболиста и той да получи условия, които да го удовлетворяват, защото ги заслужава след целия труд, който положи и това, което даде на клуба до този момент“, каза още Павел Колев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    8 0 Отговор
    Абе бангьоз , преди 2 седмици се кълнеше , че Хубчев няма да е треньор на Левски !
  • 2 Било

    6 0 Отговор
    Павеле цялата работа е много грозна и много глупава поне да си беше казал истината с лъжи няма да достигнете

    до никъде
  • 3 Гонзо

    2 0 Отговор
    Павка, вземи си ходи от Герена, че нищо не разбираш от футбол, а си просто един чиновник от БФС, на всичкото отгоре си и патологичен лъжец, хайде със здраве.
  • 4 Левскар

    1 0 Отговор
    Две неща:
    1.За какво ни е Валери да чупи стойки ли, пълен абсурд е това.
    2.Трябва да се разбере че бързи успехи не идват със налагане на млади футболисти, а със прахосване на пари. Левски трябва да реши иска да е Реал Мадрид или Аякс. Ние привържениците предпочитане Аякс щото дори и да искаме няма как да сме Българският Реал просто ще фалираме на 1-та година.