Last news in Fakti

31 Май, 2019 11:27 1 342 0

Рамос обяви: Оставам в Реал Мадрид!

  • реал мадрид-
  • рамос-
  • оферта-
  • китай-
  • оставане-
  • перес-
  • зидан

"Искам да завърша кариерата си тук", заяви капитанът на "белите"

Рамос обяви: Оставам в Реал Мадрид! - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос официално остава в клуба. Това стана ясно на официална пресконференция днес. Испанският защитник бе получил много изгодна оферта от китайски клуб, но условието на азиатците бе Рамос да бъде пуснат без пари. Президентът на Реал Флорентино Перес е бил категоричен, че капитанът остава на “Сантиаго Бернабеу”.

“Искам да отговоря на всички слухове. Какво по-добро място това да се случи на официална пресконференция? Искам да бъда ясен относно бъдещето си и да разясня всички спекулации. Аз съм Мадридиста и искам да завърша кариерата си тук. Ако бях президент на клуба, щях да продължа договора си до живот.. Винаги съм казвал на Флорентино Перес, че не искам да напускам Реал Мадрид. Бих играл тук, без да получавам пари. В нито един момент не съм се замислял дали да отида в Китай. Времето още не е дошло. Докато духът и краката ме държат, ще остана тук. Това, че хората се съмняват в мен, ме ядосва малко. Тук съм от много години и съм щастлив. Икономическата част остава на заден план. Има огромна разлика между това да искаш да напуснеш и да имаш възможността да го направиш. Беше много тежко, когато загубихме от Аякс. Бяхме елиминирани и много разстроени. Във полуфиналите на Шампионска лига подкрепях Ливърпул, но сега не ме интересува кой ще спечели финала”.

"Еден Азар е страхотен футболист. Той е първият, който ще се впише прекрасно в Реал Мадрид. Искам да поясня всичко, защото феновете се влияят от това, което пишат медиите. Нека всичко излезе от устата ми. Показах на Флорентино Перес офертата, която получих. Това не означава, че искам да напусна Реал Мадрид. Разговарях със Зидан и Флорентино за офертата от Китай. Обсъдихме я и се изяснихме. Разговорът с Флорентино беше като между баща и син. Говорих и със Зидан, но това, което си казахме, е конфиденциално. Винаги съм чувствал обичта на феновете, когато сме били в Китай, но не знам какво ще донесе бъдещето, когато стане време да напусна Реал", каза още Рамос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА