Last news in Fakti

2 Юни, 2019 14:56 13 533 30

Бербатов: Обмислял съм да не оставя нищо на децата ми

  • бербатов-
  • деца-
  • възпитание-
  • наследство-
  • съпруга-
  • семейство

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед разкри, че е строг баща

Бербатов: Обмислял съм да не оставя нищо на децата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайстор №1 в историята на националния ни отбор Димитър Бербатов беше домакин на предаването „Ничия земя“ по „Нова телевизия“. Бившият нападател говори за бъдещите си планове, греховете, семейството и с какво смята да се захване в бъдеще.

„В момента се занимавам с фондацията си, с която вече много години подпомагаме талантливите деца. Много ми помага в това отношение Димитрина Ходжева. Имам и други проекти, по които работя, но за момента няма да разкривам“, коментира Бербатов.

„В момента се лутам, но избирам по кой път да тръгна. Все още мисля като състезател, а трябва да се събера, за да реша какво да правя. Разхвърлян съм между ангажименти и те ми отнемат от енергията. Трябва да канализирам усилията си предимно в една насока. Искам да бъда успешен във всичките си начинания, както и в тези, които подготвям. Никога не съм доволен от себе си на 100%. Това ме тормози психически. В такива моменти нямам сили за нищо друго“.

„Като всеки един баща аз съм по игровата част от възпитанието. Те са различно поколение и по-бързо схващат нещата. Имат по-големи удобства, в сравнение с това, което съм имал аз. Глезени са, момичета са все пак. Опитвам се да бъда строг, но често не ми се получава. Искам да покажа на дъщерите си, че трябва да се потрудиш за нещо, а не да го получаваш наготово“, коментира бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед.

„Обмислял съм да не им оставя нищо, въртяло ми се е главата. Аз съм летял в бизнес класа, докато децата ми в икономична. Първоначално малката ревеше, обясних защо трябва да е в икономична класа. Стискаш зъби, сърцето ти се къса, но се правиш на строг. След като излетя самолета, отидох да я видя отзад и все едно не беше ревала, добре ѝ беше там. Пет минути плач, час и половина смях. Това също е урок, който е от доста по-успели хора от мен“, продължи Бербатов.

„Хубаво е да имаш човек, който е до теб, твоя половинка и да те подкрепя. Тук идва моментът, че аз съм елитен футболист и популярна личност. Покрай такива хора другата половинка в семейството трябва да има голяма търпение и да прави жертви. Опитвам се да бъда добър баща, доколкото ми позволяват другите ангажименти, особено с фондацията. Тук отново идва жертвата на жената до мен. Защото има моменти, в които се прибирам вкъщи и децата спят, защото на сутринта трябва да стават рано.“, добави бившият национал.

„Всички сме хора, всички страдаме от алчност, злоба и суета. Когато си футболист на световно ниво и заработваш хубави пари, няма как да избягаш от възможността да си купиш хубава кола. В това няма нищо лошо, тъй като тези пари сам си ги заработил. Нищо не е дошло даром. И аз имам грехове. Като всеки един човек съм. Има моменти, в които реагирам по-рязко. Опитвам се да се контролирам и да подхождам по-дипломатично в такива ситуации“, коментира Димитър Бербатов.

"На моменти вниманието на хората ме напряга. Няма известен човек, който да не се напряга от това. Скарал си се с жена си, детето ти болно и някой иска да се снима с теб. Как реагираш в такъв случай? Ако не си направил грешката няколко пъти, може да реагираш остро и да си кажат, че си надувка. Ако се контролираш, ще обърнеш внимание и на този, който иска да се снима с теб", каза звездата.

"Ако започна да си изброявам смъртните грехове... Минал съм през всички тях. Аз съм като всеки мъж на света. Опитвам се да контролирам слабостите си. Имах една случка, в която трябваше да подходя високомерно, направих го, но не ми беше хубаво. Върху това работя. Повтаряйки си го, връщайки ситуациите, така работя", добави Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елтън

    31 37 Отговор
    Някой ще каже ли, нещо хубаво за тоя *€£€$??!

    Коментиран от #2, #23

  • 2 Фен

    58 14 Отговор

    До коментар #1 от "Елтън":

    Завистта погубва .
  • 3 Споко

    25 16 Отговор
    Бербатов-недооценения талант...
  • 4 Ужас

    67 11 Отговор
    И моето сърце се къса за детенцето, пътувало в икономична класа. Добре, че поне той е бил в бизнес класа, защото щях да скъсам и ахилес.
  • 5 гост

    21 14 Отговор
    Мисля , че няма да им остави нищо , много скромен човек е.

    Коментиран от #27

  • 6 Прехваления футболист

    53 23 Отговор
    Не си спомням да е направил нещо реално и важно за българския футбол,така че да се запомни и да зарадва народа.Единственото което може би е направил са парите за които говори и от които щял да лиши децата си. А това с бизнес класата дето оставил дете си да плаче,а той се надул направо ,,изби рибата,, чак замириса.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЕГО-0

    17 22 Отговор
    Евала, евела, евала Бербо!!! Човек с годините си трябва да помъдрява а той явно успява и в това...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бачо Киро

    53 6 Отговор

    До коментар #6 от "Прехваления футболист":

    Абсолютна простотия е това с класите... Все едно няма място и начин да накараш децата си да работят и оценят парите, примерно Бекъм. Но да идеш в първа класа, а децата ти в икономична, понеже видиш ли, той си ги е заработил, а те не, е егати олигофренията...
  • 12 Когато беше

    32 8 Отговор
    Играч на МАН. Ю., Бербо получаваше по 100 хиляди английски лири седмична заплата! Боли го фара него за всичко и всички!
  • 13 Баи ончо

    26 3 Отговор
    Точно така бербо завещаи всичко на оня тюфлек Данчев.
  • 14 Венци

    33 7 Отговор

    До коментар #7 от "Баровеца":

    С Юнайтед Бербо стана голмайстор на Висшата лига, с Леверкузен на Бундес лигата, а до колкото си спомням в националния ни е първи или втори по вкарани голове въпреки, че корифеите от футболния съюз направиха така, че игра малко време. Ти на това висене ли му казваш. Освен, Бербо никой българин не е ставал голмайстор на две първенства от топ5. Впрочем голмайстори в топ5, освен Митко, с ставали само ,,Чичовото,, и Ицо-на Примера Дивизион. Общият знаменател за тримата е ,че тръгнаха за големия футбол от ЦСКА
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Обикновен Бг

    30 7 Отговор
    Като гледах интервюто с този преуспял сЪнародник си спомних за НАЩО МОМЧЕ ТРИФОН ИВАНОВ. Каква беееездна между тях има малеее. Този наш скъп сЪнародник има голяма мания за величие, но само е в неговите очи. А нарцисизма му е направо за медицинска диагноза. Аййййде сега го сравнете с НАЩО МОМЧЕ ТРИФОН ИВАНАНОВ КОЙТО СЪРЦЕ И ДУША ДАВАШЕ ЗА НАС И ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР И СЪС ОГРОМНО СЪЦЕ ЗА СВОИТЕ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ. ЗА МЕН ТОЗИ СВРЪХ ЕГОИСТ И НАРЦИС Е 1 ПО ДЕСЕТОБАЛНАТА СИСТЕМА, А ТРИФОН ВИНАГИ ЗА НАС ЩЕ Е 12 ПАК ПО ДЕСЕТОБАЛНАТА СИСТЕМА........ БЕКЯРИ МНОГО, МЪЖЕ МАЛКО.
  • 17 Дионтей

    33 2 Отговор
    Тази история със самолета е пълна скръб. Бербо уважавам те като футболист, но като родител това, което си постигнал с бизнес класата за теб и икономичната за децата е да им покажеш колко голям си ти а те колко са жалки. Да беше се качил и ти в икономична, тогава е друго... ама свършило вече, урока е даден. :)
  • 18 Жокер

    11 1 Отговор
    Не всичко е пари, къде е любовта към ближния ?
  • 19 swfe

    16 7 Отговор
    "Аз съм елитен футболист",хахаххахахахахахха
  • 20 аз съм

    18 6 Отговор
    Май е почнал да взима от стоката на брат му.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Aнгел

    8 5 Отговор
    Толкова стиснат ,не дава пари за децата за първа класа,а се вози да се покаже пред хората. Под чехъл мъж и лъже ,всичко стиска за Елена и дъщерите си.Прави се благородник макето.
  • 23 Чичо Тони

    16 9 Отговор

    До коментар #1 от "Елтън":

    Успял човек. Топ футболист. Интелигентен. Браво на него.

    Коментиран от #24

  • 24 Бивш страж на Ливърпул

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от "Чичо Тони":

    Тоя егоист и национален предател успял човек, топ футболист и интелигентен!? Кажи същото и за Божинов и се хвърли от моста на Витиня!
  • 25 ПРИЯТЕЛ

    6 1 Отговор
    БЕРБА АЙДИ СТИГА ГОВОРИ ГЛУПУСТИ,ГОВОРИ ЗА ФУТБОЛА, ТАМ ТИ Е СИЛАТА.
  • 26 Дивака

    12 2 Отговор
    На връщане от финала на шампионска лига ,когато играха срещу Барса жена му в бизнес класа ,майка му ,баща му и брат му е икономическа....голям си...но само като футболист за нравствени ценности да не говорим много много...обидения на националния отбор...журналята му виновни че не го галят с перце....Стоичков им затваряше устите с голове....
  • 27 Сичко на боки ли ше даде😂😂😂

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Боки богопомозан
  • 28 Лондон

    3 2 Отговор
    Добре, че поне Бербатов започва да проумява, че самолетът започва бавно снижаване и приземяване. Свърши се със славата на фурболист. Сега е вече един от многото и трябва да намери поприще, в което да се изявява и да трупа успехи.
  • 29 РИВИЕРА БЕЛУЧИ

    2 1 Отговор
    Аз те разбрах Бербатов,какво казваше!Браво на теб,че Не подкрепяш мечешките услуги,който се извършват в поевчето случай по пропуски в годините и родени амеби или амеби по стечения на обстоятелствата!Сигурна съм,че децата ти са щастливи,защото се отглеждат на 90%от родители,а не от по ридива линия!....Иначе от футбол не разбирам,но пак си ме впечетлявал!Ти си човек,който може да си купи класата,но въпреки това я следваш !!!Здраве и успехи!
  • 30 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ДА ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ СИ / РИТНИТОПКОВЕЦ/ , НО ВСЕКИ ЕДИН ПРОИЗВЕЛ /С ТРУДА СИ/ ХРАНА ;ТОПЛИНА ;ДРЕХИ ;ЖИЛИЩА И ВОДА И ЕЛ. ЕНЕРГИЯ -И Я Е ДОСТАВИЛ НА НАРОДА СИ --- Е ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ДОПРИНЕСЪЛ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ- И ТЕХНИТЕ ДЕЦА !!! А ДА СИ "НАРЦИС" Е СТАРА БОЛЕСТ !!!