Last news in Fakti

5 Юни, 2019 10:57 1 736 0

Лудогорец с оферта към гръцки национал

  • валерианос-
  • интерес-
  • оферта-
  • национал-
  • гърция-
  • арис-
  • лудогорец

Шампионите се интересуват от Гиоргос Валерианос

Лудогорец с оферта към гръцки национал - 1
Снимка: arisfc.com.gr

Лудогорец е направил оферта за гръцки национал, пишат медиите в южната ни съседка. Според Sportime, става дума за левия бек на Арис Гиоргос Валерианос. Гръцкото издание съобщава, че шампионите са предложили договор за два сезона на 27-годишния бранител със заплата от 200 000 евро на сезон.

За момента Валерианос бави отговора си към разградчани. Той се притеснявал от по-ниското ниво на българския шампионат, а това можело да го отдалечи от националния отбор на Гърция.

Защитникът дебютира за елините в четвъртък (30 май), след като взе участие при загубата с 1:2 от Турция в контрола. По-рано през годината беше сред избраниците на селекционера Ангелос Анастасиадис за евроквалификациите с Лихтенщайн и Босна и Херцеговина, но не взе участие в срещите.

Гиоргос Валерианос е част от Арис от 2017 година и за две години има 45 мача за тима от Солун във всички турнири. Прди това е играл за Олимпиакос, Трасивулос, Глифада, ОФИ, Кавала, Ираклис, Аполон Смирна и Платаниас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА