10 Май, 2012 12:01 811 0

Ивайло Петев: Много хора ни завиждат

  • петев-
  • треньор-
  • лудогорец-
  • титла-
  • черноморец-
  • херо
Ивайло Петев: Много хора ни завиждат - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви пред "Тема Спорт", че тимът му няма да се поддаде на напрежението преди домакинството на Черноморец.

Срещата е в събота от 16:00 часа на „Лудогорец Арена". „Очаква ни изключително труден мач срещу един от най-силните състави в родната ни А група. Този сблъсък се явява Рубикон и за двата тима, тъй като крайният му изход ще предопредели местата, които ще заемем след последния кръг. При евентул-но равенство и двата отбора ще си направят харакири", убеден е младият наставник. Той е категоричен, че воденият от Димитър Димитров състав е в по-добро състояние от есента и ако иска Лудогорец да излезе с чест двубоя, футболистите му трябва да положат двойно по-големи усилия, отколкото в предишните си срещи.

От няколко дни той изучава в детайли играта на Черноморец. „Предполагам, че и хората от Бургас са наясно с нашите слабости, така че въпросът е кой кого ще изненада в събота". Петев сподели още, че е омерзен от атаките и твърденията, че Лудогорец използва „удари под кръста" в преследване на своята цел - спечелване на шампионската титла.
 
„Никога и по никакъв повод не сме премирали други отбори, за да бият наш конкурент. Никога не сме си помисляли, а камо ли да правим опити да „пробием" противници или съдии. Някои ни завидяха, че за две години изградихме отбор, който обърка сметките на много хора. Най-отговорно заявявам, че Лудогорец играе напълно в духа на феърплея и ще продължаваме и занапред така", завърши Петев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА