Last news in Fakti

14 Юни, 2019 01:00 1 411 0

Сане не пожела да коментира Байерн Мюнхен

  • сане-
  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер-
  • слухове-
  • почивка-
  • коментар

"Отивам на почивка, после ще говорим", заяви халфът на Манчестър Сити

Сане не пожела да коментира Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Германският халф на Манчестър Сити Льорой Сане коментира все по-ширещите се слухове за евентуален негов трансфер в Байерн (Мюнхен). Той е силно желан от баварците, които ще бъдат напуснати от асове като Франк Рибери и Ариен Робен. До този момент беше известно, че първата оферта на Байерн за 80 милиона евро е била отклонена от Манчестър Сити, като самият играч също не е проявил ентусиазъм да се завърне в Бундеслигата.

“Сега отивам на почивка, а след това всичко ще стане ясно. Повече не мога нищо да добавя”, е казал Сане пред “Билд”.

Липсата на желание на Сане да смени Англия с Германия е логична. Цели 89 процента от играчите в Бундеслигата смятат, че Премиър лийг е най-доброто първенство на планетата. Едва 5,6 на сто пък са посочили Бундеслигата. За номер 1 след треньорите в анкетата на “Кикер” сред 250 професионални футболисти пък са посочени Юрген Клоп (Ливърпул) и Джосеп Гуардиола (Манчестър Сити).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА