Last news in Fakti

13 Юни, 2019 13:26 1 461 0

Манчестър Юнайтед се отказа от Бейл

  • бейл-
  • покана-
  • преговори-
  • отказ-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Реал Мадрид канят "червените дяволи" за преговори, те се дърпат

Манчестър Юнайтед се отказа от Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл не е сред летните трансферни цели на Манчестър Юнайтед. Нещо повече - според ESPN към "червените дяволи" е била отправена покана за стартиране на преговори за звездата на Реал Мадрид, но от "Олд Трафорд" са отказали.

Манчестър Юнайтед бе един от клубовете, свързвани с уелсеца, на когото Реал усилено търси купувач. Бейл има договор до 2022 година, но за всички е ясно, че не влиза в плановете на Зинедин Зидан. Освен това Реал има нужда от това да освободи няколко от играчите си, тъй като вече клубът привлече Родриго, Едер Милитао, Лука Йович, Еден Азар и Ферлан Менди, за които бяха похарчени повече от 300 милиона евро. А селекцията няма да спре дотук!

Основната причина за това Бейл да не влиза в трансферните планове на Манчестър Юнайтед, както бе в предишни години, е, че Оле Гунар Солскяер иска в отбора да бъдат привличани млади играчи, с които да се работи по-дългосрочно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА