18 Юни, 2019 15:03 1 201 2

Лудогорец привлече играч от... ЦСКА

  • лудогорец-
  • жоржиньо-
  • сент етиен-
  • цска-
  • наем-
  • трансфер

Жоржиньо игра при "червените" под наем от Сент Етиен, а Лудогорец го купи от французите

Лудогорец привлече играч от... ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ФК Лудогорец и френският Сент Етиен постигнаха договорка за откупуване на трансферните права на халфа Жоржиньо, съобщава официалният сайт на разградчани. Така националът на Гвинея-Бисау ще стане футболист на шампиона считано от 1 юли 2019 г.

Селекционният съвет на Лудогорец наблюдава внимателно изявите на Жоржиньо в българското първенство с екипа на ЦСКА и след одобрението на треньора Стойчо Стоев бяха стартирани преговорите по неговото привличане.

В момента Жорже Фернандо Барбоса Интима, както е пълното име на Жоржиньо, е част от националния отбор на Гвинея-Бисау, който ще участва в турнира за Купата на африканските нации. Тимът на дясното крило е в група с Бенин, Гана и Камерун.

Жоржиньо е четвъртото ново попълнение на Лудогорец преди старта на новия сезон след Мавис Чибота (Бней Йехуда), Дан Битон (Ашдот) и Джордан Икоко (Гингам).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШУМЕН

    2 0 Отговор
    УЖАСНО НЕЕФЕКТИВЕН ФУТБОЛИСТ
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Какво стана с младите български момчета?Нали трябваше да ги налагаме в отборите?!?! Гледам тука на един не мога да произнеса името! Тия по клоните ли ще висят в свободното си време,банани заредилили са достатъчно?!?!